lessphp fatal error: load error: failed to find /home/citysecurity/public_html/wp-content/themes/theme48782/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/citysecurity/public_html/wp-content/themes/theme48782/style.less Monitorizare - City SecurityCity Security

Monitorizare

Servicii MonitorizareOperatiunile de monitorizare se desfasoara in intermediul dispeceratului central de monitorizare CITY SECURITY 24/24 H.

La dispecerat sunt conectate toate sistemele de alarma care sunt instalate in locatiile clientilor nostri.

In momentul in care dispecerii primesc semnale de alarma, efractie (usa fortata, geam spart), panica, incendiu etc… ei alerteaza echipajele de interventie CITY SECURITY (care se deplaseaza in regim de urgenta), organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si, binenteles, un reprezentant al beneficarului.

Dispeceratul nostru este construit pe o platforma tehnicã foarte precisã pe baza unei infrastructuri proprii formate din echipamente de comunicație de ultimã generație, Antena Proprie în RETEAUA VODAFONE, VPN PROPRIU, Rețea INTRANET proprie SECURIZATA inchiriata de la VODAFONE, siteme informatice performante ce pot gestiona canalele de comunicatie.

Monitorizarea sistemelor de alarmare la efractie/incendiu se poate realiza prin:

1. Canalul clasic de comunicatie – pe linie fixa cu ajutorul comunicatorului telefonic digital existent pe orice model de sistem de alarmare;

2. Canalul de telefonie mobila GSM în care un modul GSM transmite informatii despre starea sistemului catre dispeceratul City Security sub forma unor SMS-uri.

3. Canalul GPRS – de ultima generatie –modulul GPRS preia toate semnalele sistemului de alarmare de pe magistrala BUS a acestuia de date si le transmite aproape instantaneu la dispacerat(max. 2 sec.), pentru o maxima securitate și modul de lucru in care a fost construit acest sistem face ca disparitia oricarui modul din rețea sã fie semnalizatã cu grad ZERO imediat in dispecerat fãcând practic imposibila sabotarea acestora.