lessphp fatal error: load error: failed to find /home/citysecurity/public_html/wp-content/themes/theme48782/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/citysecurity/public_html/wp-content/themes/theme48782/style.less Paza & Protectie - City SecurityCity Security

Paza & Protectie

pazaSocietatea City Security ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe piata.

Serviciile de paza si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate.

Conform Legii 333/2003, “societatile comerciale” indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, sunt obligate sa asigure paza acestoraā€¯.

Serviciul de paza umana este destinat obiectivelor cum ar fi:

– Societati comerciale, (sedii de birouri, hale industriale, showroom-uri, service-uri si parcuri auto, magazine, hypermarketuri, spatii comerciale, farmacii, case de amanet si bijuterii etc.);

– Hotelurilor, pensiunilor;

– Santiere de constructii;

– Sediilor si sucursalelor bancare;

– Ansambluri rezidentiale;

– Institutii publice;

– Scoli, gradinite;

-Parcuri, piete, centre medicale etc.

Agentii City Security sunt special pregatiti din punct de vedere psihologic, capabili sa asigure orice obiectiv in conditii de siguranta, cu discretie, cinste si corectitudine.

Garantia calitatii serviciilor noastre este data de controalele efectuate de catre inspectorii de teren, sefii de divizie si de obiective pe timp de zi/noapte si sistemul de raportare din ora in ora la Dispeceratul Paza.

Un plus de siguranta este oferit de posibilitatea agentului de paza de a intra in legatura cu echipajele de interventie aferente zonei din care face parte obiectivul in cazuri de forta majora, zonei din care face parte obiectivul.